Στο νοσοκομείο 14χρονος στην Ελλάδα μετά από άγρια συμπλοκή - Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι

Στο νοσοκομείο 14χρονος στην Ελλάδα μετά από άγρια συμπλοκή - Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 14χρονος στην Κομοτηνή ύστερα από τραυματισμό από μαχαίρι το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως μετέδωσε το xronos.gr, προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων νεαρών παιδιών, όταν τα δύο από αυτά επιτέθηκαν στα άλλα δύο, για «προσωπικούς λόγους». Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο νεαροί που δέχθηκαν την επίθεση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο (ο ένας από τους δύο πιο σοβαρά).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διέφυγε τον κίνδυνο αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική ο 14χρονος που διακομίσθηκε με τραύμα από μαχαίρι αργά χθες το απόγευμα στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Κομοτηνή. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE