ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσαν χωρίς άδεια οδήγησης και ελαττωματικά φώτα - Νέες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Οδηγούσαν χωρίς άδεια οδήγησης και ελαττωματικά φώτα - Νέες καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Συνολικά 24 παραβάσεις τροχαίας καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 140 ελέγχων που έγιναν χτες στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου από περίπολα της Τροχαίας.


Σύμφωνα με το Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, επίκεντρο των ελέγχων αποτέλεσαν οι παραβάσεις που αποδεδειγμένα συγκαταλέγονται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, όπως είναι η υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, η παράληψη χρήσης ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους, καθώς και η χρήση κινητού τηλεφώνου με περιπολίες και στατικούς ελέγχους στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου, όπως στην Γεροσκήπου, Αχέλεια, Κολώνη, Τίμη και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα είπε, έγιναν 140 έλεγχοι μηχανοκίνητων οχημάτων και προέκυψαν 24 καταγγελίες. Δεκαεννιά καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, μια καταγγελία για οδήγηση αυτοκίνητου χωρίς ασφάλεια, μία καταγγελία για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας, δύο καταγγελίες για ελαττωματικά φώτα οχήματος και μία καταγγελία για γυάλινα παράθυρα περιορισμένης ορατότητας. 
 
Οι έλεγχοι τόσο στο οδικό δίκτυο της πόλης, στον αυτοκινητόδρομο αλλά και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο παρά τον αυτοκινητόδρομο, συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top