ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 33χρονος για διάρρηξη και κλοπή -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 33χρονος για διάρρηξη και κλοπή -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Jangulashvili Levani, 33 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας, κλοπής, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 3 και 8 Δεκεμβρίου 2021, στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live - Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν μετά την πυραυλική επίθεση της Τεχεράνης

Live - Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πλήγματα σε στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν μετά την πυραυλική επίθεση της Τεχεράνης

Το Ισραήλ εξαπέλυσε τα ξημερώματα αεροπορικές επιδρομές εναντίον στρατιωτικών στόχων στο δυτικό και κεντρικό Ιράν, με εκρήξεις να αναφέρονται στην Τεχεράνη, την Ταμπρίζ και το Ισφαχάν. Η Τεχεράνη απάντησε κλείνοντας τον εναέριο χώρο γύρω από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμ Χομεϊνί. Το Ιράν απείλησε με νέες κινήσεις κλιμάκωσης, προειδοποιώντας ότι κάθε νέα ισραηλινή επίθεση θα αντιμετωπιστεί με «συντριπτική και ολοκληρωμένη απάντηση» από τις ένοπλες δυνάμεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE