Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βίντεο από την πρώτη προπόνησή της μετά την επίθεση με βιτριόλι – Τι λέει η γυμνάστριά της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βίντεο από την πρώτη προπόνησή της μετά την επίθεση με βιτριόλι – Τι λέει η γυμνάστριά της

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και μέσω της γυμναστικής.

Μάλιστα, είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από την πρώτη προπόνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020 και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία για τα τραύματά της.

«Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει. Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του δεν θέλω να κάνω τίποτα. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι» ανέφερε η Χριστίνα Πάζιου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE