ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άλλη μία μέρα υπό κράτηση ο Ε/κ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Για άλλη μία μέρα υπό κράτηση ο Ε/κ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Με νέο διάταγμα σήμερα το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου παράτεινε για μία ημέρα την κράτηση του Ε/κ που είχε "συλληφθεί" την περασμένη εβδομάδα και είχε τεθεί υπό 3ημερη κράτηση με την κατηγορία της «απρεπούς συμπεριφοράς».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ε/κ είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να ανοίξει ελληνική σημαία στο «μνημείο της νίκης» που βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο στην είσοδο στην εντός των τειχών κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Το αίτημα για κράτηση για ακόμη μία ημέρα υποβλήθηκε ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του άνδρα για την κατάσταση της πνευματικής του υγείας, όπως αναφέρεται, ώστε να μπορέσει το «δικαστήριο» ανάλογα να του επιβάλλει ποινή.

Όπως μεταδίδεται, τον Ε/κ έχουν εξετάσει ήδη τρεις γιατροί, αλλά αναμένεται το ιατρικό πόρισμά τους. Σύμφωνα με τον «αστυνομικό» που κατέθεσε σήμερα στο «επαρχιακό δικαστήριο», στην κατάθεσή του αφού συνελήφθη, ο Ε/κ όταν ρωτήθηκε γιατί το έπραξε αυτό, απάντησε: «Μου το ζήτησε ο Θεός». Ο Ε/κ θα πρέπει να εξετασθεί, αναφέρθηκε στο «δικαστήριο» και από τον αρχίατρο της «κλινικής ψυχικών ασθενειών».

Ο Ε/κ αναμένεται να προσέλθει και αύριο στο «επαρχιακό δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top