Έχασε τη μάχη με τον covid o Γιώργος Τράγκας - Kατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Έχασε τη μάχη με τον covid o Γιώργος Τράγκας - Kατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.

Ο Γιώργος Τράγκας κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE