Έχασε τη μάχη με τον covid o Γιώργος Τράγκας - Kατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Έχασε τη μάχη με τον covid o Γιώργος Τράγκας - Kατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού άφησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών.

Ο Γιώργος Τράγκας κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», στο οποίο είχε εισαχθεί, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.