Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Δύο άνθρωποι περίπου 35 ετών έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω ξημερώματα Δευτέρας όταν παρασύρθηκαν από όχημα στη Λεωφόρο Κηφισού.

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 02.40 της Δευτέρας σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, όταν όχημα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το MEGA, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE