Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο πεζούς στην Ελλάδα - Αναζητείται από τις Αρχές

Δύο άνθρωποι περίπου 35 ετών έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω ξημερώματα Δευτέρας όταν παρασύρθηκαν από όχημα στη Λεωφόρο Κηφισού.

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 02.40 της Δευτέρας σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, όταν όχημα αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο πεζούς και στη συνεχεία τους εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το MEGA, αναζητούν υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ενώ κομβική είναι η μαρτυρία ενός καταστηματάρχη της περιοχής που φαίνεται ότι ήταν παρών στο ατύχημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE