Αξιοθέατο έγιναν τα Βαρώσια – Χιλιάδες views σε βίντεο με «εξερευνητές» της περίκλειστης περιοχής - ΒΙΝΤΕΟ

Αξιοθέατο έγιναν τα Βαρώσια – Χιλιάδες views σε βίντεο με «εξερευνητές» της περίκλειστης περιοχής - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο στο YouTube με «εξερευνητές» που βολτάρουν στα Βαρώσια πήρε πάνω από 20 χιλιάδες θεάσεις (views).

H ομάδα ονομάζεται ‘Exploring the Unbeaten Path’ και εξερευνούν εγκαταλελειμένα μέρη και αρχαία μνημεία σε όλο τον κόσμο.

Στο βίντεο κάνουν λόγο για την γραφειοκρατία που χρειάζεται για να περάσεις από τα οδοφράγματα, ενώ κυκλοφορούν στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου με ενοικασμένα ποδήλατα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE