Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα

Αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στα δρομολόγια, βρίσκονται οι επιβάτες του Μετρό, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Αφορμή στάθηκαν τηλεφωνήματα αγνώστων που ενημέρωσαν για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, οι οποίες θα έσκαγαν, η μια πίσω από την άλλη, λίγο μετά τις 3:30 και στις 4:15.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 και 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας, το οποίο στεγάζεται στο Σύνταγμα. Οι συρμοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στους σταθμούς, χωρίς επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο και Ομόνοια – Κηφισιά. Εντός ολίγου αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE