ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισοδιακή η χθεσινή σύλληψη στο Γραφείο Ευημερίας - Χτυπούσαν τους αστυνομικούς άνδρας και δύο γυναίκες

Επεισοδιακή η χθεσινή σύλληψη στο Γραφείο Ευημερίας - Χτυπούσαν τους αστυνομικούς άνδρας και δύο γυναίκες

Υπόθεση επίθεσης, παράνομης εισόδου και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, και παρεμπόδισης μέλους της Αστυνομίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, διερευνά η Αστυνομία, με τα μέλη της να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών προσώπων.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν χθες, στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην επαρχία Πάφου.

Γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι της Τρίτης, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην Πάφο, μετά από πληροφορία ότι πρόσωπα εισήλθαν παράνομα εντός του κτιρίου και επιτέθηκαν σε λειτουργούς των Υπηρεσιών. Στον προθάλαμο του κτιρίου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 22 ετών, και έναν άντρα ηλικίας 22 ετών, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία που έλαβαν οι αστυνομικοί, είχε προηγουμένως επιτεθεί εναντίον λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργούσαν τα μέλη της Αστυνομίας στο σημείο, ο 22χρονος άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα. Κατά τη σύλληψη του, ο 22χρονος πρόβαλε αντίσταση, χτυπώντας με τα χέρια τους αστυνομικούς, ενώ την ίδια ώρα, οι 23χρονη και 22χρονη, προσπάθησαν να αποτρέψουν τη σύλληψη του, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη και των δύο γυναικών, επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

Αφού συνελήφθησαν, οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου για εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top