LIFESTYLE

Μείναμε άφωνοι! Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz; Οργιάζουν οι φήμες

Μείναμε άφωνοι! Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz; Οργιάζουν οι φήμες

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που έσκασε και αφορά το νέο ειδύλλιο στην Ελληνική

Πολύ κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Κιμούλης και η Χριστίνα Πολίτη, με πολλούς να κάνουν λόγο πως ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια  είναι το νέο hot ειδύλλιο του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια αλλά ανακάλυψαν τελικά ότι τους ενώνουν πολλά κοινά!

Αν και ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά τα προσωπικά τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι μια… τρυφερή σχέση είναι στην αρχή της!

8890_XRISTINA_POLITI_GIORGOS_KIMOYLIS_2142015.jpg

Προς το παρόν δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί, αφού δεν θέλουν κάμερες και παπαράτσι να καταγράφουν προσωπικές τους στιγμές. Οι δυο τους αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και συχνάζουν σε ήρεμα μαγαζιά, ενώ πολλές φορές μένουν σπίτι. 

Την είδηση σχολίασαν στο «Πρωινό», αφού η Σάσα Σταμάτη ήταν αυτή που έγραψε το δημοσίευμα ενώ το επιβεβαίωσε και ο Άρης Καβατζίκης, τονίζοντας πως δεν  έχει ξαναδεί έτσι την Χριστίνα Πολίτη, ενώ συμπλήρωσε πως απολαμβάνει πολύ τις συζητήσεις με τον Γιώργο Κιμούλη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top