ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει μαρτυρία δημοσιογράφου στο ΣΙΓΜΑ - Θύμα συνάδελφου της σε σελίδες γνωριμιών

Σοκάρει μαρτυρία δημοσιογράφου στο ΣΙΓΜΑ - Θύμα συνάδελφου της σε σελίδες γνωριμιών

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του Ράδιο Αρβύλα, μετά από αποκαλύψεις ότι ανέβαζε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Η εν λόγω κοπέλα όμως δεν είναι η μοναδική που έπεσε θύμα του όρου «revenge porn». Η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, μοιράστηκε την εμπειρία της στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

Η ιστορία άρχισε όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και συνάντησε για ρεπορτάζ έναν μεγαλύτερο σε ηλικία δημοσιογράφο.

Όταν του αρνήθηκε να βγουν ραντεβού, εκείνος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Μετά την καταγγελία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος καταδικάστηκε σε πρόστιμο και φυλάκιση. 

«Ένας νεαρός επικοινωνεί μαζί μου, μόλις έχω μπει στο γραφείο. Μπορώ να πω τον ευχαριστώ γιατί ήταν ο άνθρωπος που μου εξήγησε πού και πώς βρήκε το τηλέφωνό μου. Υπήρχε ένα προφίλ σε σελίδα γνωριμιών. Μετά από κουβέντα ο άνθρωπος που διαχειριζόταν έδινε το κινητό τηλέφωνό μου. Ήταν κάποιος που τον είχα απορρίψει στο παρελθόν. Το κατήγγειλα στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Ακολούθησαν τρεις πάρα πολύ δύσκολοι μήνες. Τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες, με ακατάλληλη διάθεση.  

Κάποια στιγμή επικοινώνησε η σύντροφος ενός κυρίου και με πήρε τηλέφωνο να της ζητήσει τον λόγο. Ήθελε να επιβεβαιώσει ότι ο σύντροφός της μιλούσε όντως σε τέτοιες σελίδες. Μιλώ εκ του ασφαλούς τώρα, τότε δεν θα μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό. Ζήτησα να πάρω μια απάντηση απ' αυτόν. Είδα έναν άνθρωπο σωματώδη, να τρέμει, να έχει στα χέρια του μελάνι από τα αποτυπώματα και το βλέμμα του να είναι χαμένο. Όταν βρεθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλον και τον ρώτησα γιατί δεν μου απάντησε. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και συζήτηση για την υπόθεση αυτή για να καταλάβω ότι κάποιοι λειτουργούν εντελώς διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top