LIKE ONLINE

Χαμός με βίντεο γαμήλιας δεξίωσης όπου νύφη με στρινγκ χορεύει αισθησιακά πάνω στον γαμπρό

Χαμός με βίντεο γαμήλιας δεξίωσης όπου νύφη με στρινγκ χορεύει αισθησιακά πάνω στον γαμπρό

Μπορεί οι περισσότερες νύφες να πετούν την ανθοδέσμη την ημέρα του γάμου τους, τηρώντας την παράδοση που ισχύει σε πολλά μέρη του κόσμου, όμως μια Αμερικανίδα νεόνυμφη επέλεξε να πετάξει (σχεδόν) όλα της τα ρούχα, μάλλον θέλοντας να δείξει στον γαμπρό πόσο... τυχερός είναι.

Το βίντεο με τον έξαλλο και προκλητικό χορό μιας νύφης από τη Φλόριντα έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας θύελλα σχολίων στα social media, με ορισμένους να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι επρόκειτο για πραγματικό γάμο, κι όχι για κάποιο παράξενο event σε στριπτιζάδικο.

Στα κλιπ που δημοσίευσαν καλεσμένοι της γαμήλιας δεξίωσης η Ροσέλ (όπως είναι γνωστή διαδικτυακά η νύφη, σύμφωνα με τη New York Post) εμφανίζεται να φοράει ένα φόρεμα με ελάχιστο ύφασμα, που είναι τελείως ανοιχτό στο πίσω μέρος. Η πίσω όψη της χυμώδους γυναίκας καλύπτεται μόνο από ένα γυαλιστερό στρίνγκ, μια εμφάνιση που σίγουρα δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει σε γάμους, ακόμα και αρκετά «προχωρημένων» ζευγαριών.


Δεν είναι όμως μόνο το εκκεντρικό look της νύφης αυτό που προκάλεσε τον «κακό χαμό» στο Twitter. Με συνοδεία των παρανύφων, η εντυπωσιακή Ροσέλ προσέφερε στον γαμπρό έναν χορό που θα του μείνει αξέχαστος. Όχι, δεν τον σήκωσε να χορέψουν μαζί ένα ρομαντικό κομμάτι, αλλά αντίθετα τον έβαλε να καθίσει και χόρεψε πάνω του αισθησιακά, σε ένα γαμήλιο... lap dance που συζητήθηκε αρκετά.

«Αυτή είναι η νύφη;» ρωτάει αποσβολωμένος ένας χρήστης του Twitter βλέποντας πλάνα με τη Ροσέλ να κάθεται ημίγυμνη πάνω στον γαμπρό και να κάνει twerking μπροστά του, στο πλαίσιο της τολμηρής της χορογραφίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για τον γάμο της Ροσέλ ήταν διχασμένα, με άλλους να επικροτούν τη γυναίκα που είναι ο εαυτός της και φέρεται όπως επιθυμεί στον γάμο της, και άλλους να την επικρίνουν, χαρακτηρίζοντας το χορευτικό «φθηνό», «κακόγουστο» και «ανάρμοστο» για μάτια μεγαλύτερων σε ηλικία καλεσμένων ή ακόμα και παιδιών που μπορεί να ήταν παρόντα στον γάμο.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top