Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπέστη Εγκεφαλικό επεισόδιο - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπέστη Εγκεφαλικό επεισόδιο - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο τέως μονάρχης της Ελλάδας που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα διακομίσθηκε αργά το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE