Υπερψήφιση ή καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού - Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση στην Βουλή

Υπερψήφιση ή καταψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού - Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση στην Βουλή

Συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2022.

 
Η τριήμερη συζήτηση ξεκίνησε χθες με τις ομιλίες των Αρχηγών των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων. Σήμερα η Συνεδρία του σώματος θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί με την τοποθέτηση μέχρι τις 13:00, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, 19 Βουλευτών.
 
Η συνεδρία θα διακοπεί στις 13:00 και θα επαναρχίσει στις 15:00 με την τοποθέτηση το απόγευμα άλλων 19 Βουλευτών.
 
Η συζήτηση θα συνεχιστεί αύριο και μετά τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για έγκριση του προϋπολογισμού.
 
Σύμφωνα με τις χθεσινές τοποθετήσεις, ο Προϋπολογισμός για το 2022 αναμένεται να υπερψηφιστεί, με τις ψήφους των Βουλευτών του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ, ενώ ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό. ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων δεν τοποθετήθηκαν ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE