Ταξίδευε από Πάφο στη Γαλλία με πλαστό διαβατήριο – Πιάστηκε στον έλεγχο

Ταξίδευε από Πάφο στη Γαλλία με πλαστό διαβατήριο – Πιάστηκε στον έλεγχο

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχάλη Νικολάου, άντρας αφρικανικής καταγωγής, παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να ταξιδέψει στη Γαλλία. Στο πλαίσιο του διαβατηριακού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα του ήταν πλαστά.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτηση πέντε ημερών.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: KYΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE