LIFESTYLE

Με ρόλο-έκπληξη στο J2US ο Νίκος Μουτσινάς

Με ρόλο-έκπληξη στο J2US ο Νίκος Μουτσινάς

Μετά την εμφάνισή του στα blind auditions του The Voice, ο δρόμος άνοιξε για τον Νίκο Μουτσινά και έτσι ο παρουσιαστής θα δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο τραγούδι, αυτή τη φορά στο φαντασμαγορικό show του Alpha, J2US.

Πρόκειται για ακόμη μια τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά εκτός ΣΚΑΪ, καθώς πριν μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στο ballroom του Dancing With The Stars δείχνοντας το ταλέντο του και στον χορό, ενώ παραχώρησε και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια λίγες ημέρες πριν.

Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day της Πέμπτης, ο διάσημος παρουσιαστής θα βρεθεί ως guest στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (18/12) και μάλιστα θα έχει ρόλο - έκπληξη καθώς δεν θα ανέβει στη σκηνή μόνο για ένα τραγούδι.

Πηγή: news247.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top