Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Ο κρατικός προϋπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ενώ θετικά αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE