Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Προϋπολογισμός 2022: Με τη διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται η συζήτηση

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Ο κρατικός προϋπολογισμός αναμένεται να εγκριθεί με τις ψήφους του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ και της ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ενώ θετικά αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις καταληκτικές ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης ο Τραμπ

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για να συμμετέχει η Κύπρος στο "Συμβούλιο Ειρήνης" για τη Γάζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE