Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 20:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία στη Χλώρακα όταν ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών, μόνιμος κάτοικος Πάφου.
Ο πιο πάνω υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών με θετική ένδειξη και στη συνέχεια παραλήφθηκε πρόσθετο δείγμα το οποίο αναμένεται να αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις. Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα εντός του οχήματος και εντοπίστηκαν τέσσερις αλουμινένιες ζάντες χωρίς ο κάτοχος τους να μπορεί -σύμφωνα με την Αστυνομία -να δώσει συγκεκριμένες εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής τους.
Ακολούθως συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου τέθηκε υπό κράτηση.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




