Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Μας δείχνουν το τέλεια στολισμένο σπίτι τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για τα Χριστούγεννα στόλισε και η Βίκυ Καγιά, μιας και πλέον μας χωρίζουν ελάχιστες πια μέρες από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Το όμορφο και μίνιμαλ αισθητικής σπίτι της παρουσιάστριας και του Ηλία Κρασσά απέκτησε festive διάθεση καθώς το κοσμεί πια ένα κυριολεκτικά πανύψηλο δέντρο.

Το μοντέλο και fashion expert πόζαρε στο σαλόνι της, με φόντο τον στολισμό και η αλήθεια είναι πως πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο εντωπωσιακά και ψηλά) δέντρα ever. Φυσικά, η μικρή Μπιάνκα και ο Κάρολος, τα παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού, είχαν ενεργό ρόλο στον στολισμό του, με τα κλαδιά του να έχουν γεμίσει πολύχρωμες λαμπερές μπάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE