ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

Για αδικήματα κυβείας κατηγορήθηκαν γραπτώς πέντε πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατά τη διάρκεια σημερινού ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 11.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενήργησαν έλεγχο στο υποστατικό, όπου εντόπισαν τα πέντε πρόσωπα, άντρες ηλικίας από 57 μέχρι 77 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία. Ανάμεσα στους πέντε και ο διαχειριστής του υποστατικού.

Τα πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα σε σχέση με την κυβεία, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν αριθμός τραπουλόχαρτων και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE