ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Έστρωσαν την «τσόχα» αλλα φάνηκαν άτυχοι... τους τσάκωσαν επ αυτοφώρω

Για αδικήματα κυβείας κατηγορήθηκαν γραπτώς πέντε πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατά τη διάρκεια σημερινού ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας, σε υποστατικό στη Λευκωσία.

Λίγο πριν τις 11.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας διενήργησαν έλεγχο στο υποστατικό, όπου εντόπισαν τα πέντε πρόσωπα, άντρες ηλικίας από 57 μέχρι 77 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία. Ανάμεσα στους πέντε και ο διαχειριστής του υποστατικού.

Τα πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα σε σχέση με την κυβεία, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν αριθμός τραπουλόχαρτων και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.