ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, λόγω ακινητοποίησης αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ασφαλείας του δρόμου, γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής.


Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της οδικής σύγκρουσης.

Από την οδική σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE