ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΡΟΧΑΙΟ : Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, λόγω ακινητοποίησης αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ασφαλείας του δρόμου, γύρω στις 10.40 το πρωί της Κυριακής.


Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της οδικής σύγκρουσης.

Από την οδική σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.