Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Συσσώρευση νερού παρατηρείται γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα στο ύψος παρά τη Ξυλοφάγου, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE