Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Συσσώρευση νερού παρατηρείται γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα στο ύψος παρά τη Ξυλοφάγου, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE