Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Συσσώρευση νερού παρατηρείται γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα στο ύψος παρά τη Ξυλοφάγου, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.