Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Συσσώρευση νερού παρατηρείται γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα στο ύψος παρά τη Ξυλοφάγου, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE