Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα :Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας

Συσσώρευση νερού παρατηρείται γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα στο ύψος παρά τη Ξυλοφάγου, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, όπου το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.