Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται κατά διαστήματα στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι προς το Τρόοδος αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης η ορατότητα είναι μειωμένη.


Πυκνή ομίχλη επικρατεί και σε άλλες ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού. Συνεχείς είναι και οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην πόλη και την επαρχία. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι  ιδιαίτερα έντονες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα ή ζημιές μέχρι στιγμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ακραία φαινόμενα λόγω της καταιγίδας Carmel, που πλήττει την Κύπρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία στη διάρκεια της μέρας σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού,  στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι. Συνεργεία εργάζονται για τον καθαρισμό του αυτοκινητόδρομου.  Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE