LIFESTYLE

Ανδρέας Μηλιώτης: Ο Κύπριος που θα τα δώσει όλα στον μεγάλο τελικό του Voice - Τον έχουν λατρεψει

Ανδρέας Μηλιώτης: Ο Κύπριος που θα τα δώσει όλα στον μεγάλο τελικό του Voice - Τον έχουν λατρεψει

Είναι έτοιμος να το "σηκώσει" ο Ανδρέας!

Ο ημιτελικός του φετινού The Voice (18-12) είχε πραγματικά τα πάντα και μας έκανε όλους να συγκινηθούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, μετά τις απολαυστικές ερμηνείες των παικτών.

Το σόου μουσικής έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν φανατικά και αδυμωνούν για το αποτέλεσμα του μεγάλου νικητή.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό live show του The Voice, με τις περισσότερες από εκείνες να ανεβάζουν το επίπεδο της φετινής σεζόν στα ύψη. Μια από αυτές ήταν και ο Ανδρέας Μηλιώτης, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος τραγούδησε ένα πραγματικά απαιτητικό τραγούδι της Lara Fabian, το "Je T'aime". Εκείνος είναι ένας από τους παίκτες, που από την αρχή του διαγωνισμού έχει προκαλέσει τις πιο δυνατές εντυπώσεις, αφού κάθε του εμφάνιση της δίνει και κάτι καινούριο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση του Ανδρέα Μηλιώτη στον μεγάλο ημιτελικό του The Voice:

Η κριτική για την εμφάνισή του ήταν αποθεωτική, με τους coaches να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και να μην μπορούν να πιστέψουν το πόσα βήματα έχει κάνει ο Ανδρέας από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο The Voice μέχρι και τον ημιτελικό. Ο Σάκης Ρουβάς του είπε ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο και μοναδική ενέργεια επί σκηνής, την οποία πάντα την διοχετεύει και στην ερμηνεία του. Μάλιστα, του είπε ότι κάθε φορά που τραγουδάει κάνει το πιο δύσκολο τραγούδι να φαίνεται παιχνίδι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top