LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα κάνω το X-Factor, παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου»

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα κάνω το X-Factor, παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου και μίλησαν για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Παλλάς.

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο έντονο, που όταν τελείωσε, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμήθηκε την επική συνεργασία της στις Χάντρες, με Ρέμο, Λιβιεράτο, Τριαντάφυλλο και Καναράκη. «Ήταν πολύ πρωτοποριακό που από την πρώτη νότα η πίστα γέμιζε με κόσμο που διασκέδαζε και χόρευε» σημείωσε, ενώ τόνισε πως έχει αλλάξει ο τρόπος διασκέδασης τα τελευταία χρόνια. «Ηλικιακά έχει μικρύνει το κοινό που βγαίνει έξω στα μαγαζιά, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα» πρόσθεσε.

Επίσης, μίλησε για τις κόρες της, υπογραμμίζοντας ότι «ακούει» τη νέα γενιά μέσα από αυτές. «Παρατηρώ τις κόρες μου που είναι μικρότερες, τι τους αρέσει, έτσι έχω μια αντίληψη για το τι συμβαίνει έξω» συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε τι θα γίνει με το X-factor.

«Δεν θα γίνει, το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Είπα ότι αν έκανα κάτι θα ήταν παρουσίαση, γιατί δεν έχει ευθύνες, αλλά το σκέφτηκα από μόνη μου, δεν μου το πρότεινε κανένας» υπογράμμισε.

«Είμαι διπλά χαρούμενη γι’ αυτό που έκανε, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι να ξυπνάς το πρωί και να είσαι χαρούμενος» σημείωσε για την απόφαση της κόρης της να αφήσει τη νομική και να επικεντρωθεί στη ζωγραφική. «Το στηρίζω πέντε, δέκα, εκατό φορές» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε και για το γεγονός ότι δεν κάνει πολλά stories τον τελευταίο καιρό. «Μου χάλασε η βάση του κινητού στο αυτοκίνητο και έχω αμελήσει να πάρω καινούριο και γι’ αυτό δεν κάνω βίντεο» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Καναράκη. «Δεν έχει συμβεί κάτι με τον Παντελή Καναράκη. Είναι ωραίο όταν κάτι γίνεται και πιάνει ταβάνι να μην το συνεχίζεις γιατί μετά χάνει την ομορφιά του» συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Από το 2016 που ξεκίνησα όλα αυτό το παιχνίδι , έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και προσπαθώ να βρω καινούρια» κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top