Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR times, η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE