ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 43χρονο για το θανατηφόρο στην Πάφο - Εντοπίστηκε από το χτυπημένο όχημα του

Χειροπέδες σε 43χρονο για το θανατηφόρο στην Πάφο - Εντοπίστηκε από το χτυπημένο όχημα του

Στη σύλληψη 43χρονου άνδρα στην Πάφο προχώρησε η Αστυνομία μετά από εντατικές έρευνες για εντοπισμό του προσώπου που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου, ηλικίας 60 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, αφού αρχικά είχαν προηγηθεί έρευνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατέγραψε καρέ-καρέ τα γεγονότα. 

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του άσπρου οχήματος συνελήφθη, αφού αυτό εντοπίστηκε χτυπημένο. 

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας & εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στην άγνωστος οδηγός κτύπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο του 60χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, στις 9.15 το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Πριάμου, στην Πάφο.

Ο οδηγός, συνέχισε ο κ. Νικολάου, εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος αφήνοντας αβοήθητο το θύμα που ήταν τραυματισμένο και το οποίο μετά την μεταφορά του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών υπέκυψε στα τραύματα του. Από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή πιθανόν να πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας BMW, παλιού μοντέλου, δίπορτο, χρώματος άσπρου, πρόσθεσε.

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής φέρεται να κατέγραψε το συμβάν του θανατηφόρου, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε την 60χρονη, έπιασε με τα χέρια το κεφάλι του και αφού εισήλθε εντός του οχήματος έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί η γυναίκα από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Απηύθυνε επίσης έκκληση προς το κοινό, αν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα, να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την Τροχαία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top