Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, διεξάγονται εργασίες οι οποίες πιθανόν να επηρεάζουν την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται η συνήθης, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE