Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους προς Τρόοδος - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, διεξάγονται εργασίες οι οποίες πιθανόν να επηρεάζουν την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται η συνήθης, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE