ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει η ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ για «τις μεθοδεύσεις και τις απαράδεκτες ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης» αναφορικά με την εργοδότηση Έκτακτου Ωρομίσθιου Προσωπικού στο Τμήμα Δασών.

Σε σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Ιωνάς Νικολάου, «στην προσπάθεια του να καλύψει ανάγκες του Υπουργείου του στο τομέα της πυρόσβεσης, επέλεξε την μέθοδο κατάργησης θέσεων σε άλλο τμήμα, αφήνοντας στην ανεργία αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων».

Όπως αναφέρεται, αντί ο Υπουργός να ακολουθήσει διαδικασίες που ενισχύουν την απασχόληση, με τις ενέργειες του στέλνει στην ανεργία Έκτακτους Ωρομίσθιους που εργοδοτούνταν για χρόνια στην βάση θεσμοθετημένων κριτηρίων.

Καταληκτικά, η ΔΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ καταδικάζει τις πρακτικές και καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα να θέσουν τέρμα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE