ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει η ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ για «τις μεθοδεύσεις και τις απαράδεκτες ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης» αναφορικά με την εργοδότηση Έκτακτου Ωρομίσθιου Προσωπικού στο Τμήμα Δασών.

Σε σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Ιωνάς Νικολάου, «στην προσπάθεια του να καλύψει ανάγκες του Υπουργείου του στο τομέα της πυρόσβεσης, επέλεξε την μέθοδο κατάργησης θέσεων σε άλλο τμήμα, αφήνοντας στην ανεργία αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων».

Όπως αναφέρεται, αντί ο Υπουργός να ακολουθήσει διαδικασίες που ενισχύουν την απασχόληση, με τις ενέργειες του στέλνει στην ανεργία Έκτακτους Ωρομίσθιους που εργοδοτούνταν για χρόνια στην βάση θεσμοθετημένων κριτηρίων.

Καταληκτικά, η ΔΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ καταδικάζει τις πρακτικές και καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα να θέσουν τέρμα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE