Όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου – Παράλυτοι αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν

Όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου – Παράλυτοι αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν

Αντιδράσεις προκάλεσε δημοσίευμα από Κύπριο πολίτη στη σελίδα του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Συγκεκριμένα όχι ένα αλλά εφτά αυτοκίνητα «κόβουν» το πέρασμα πεζοδρομίου κάνοντας το πεζοδρόμιο χώρο στάθμευσης.

Ο πολίτης εξοργισμένος από αυτή τη συμπεριφορά έγραψε στην ανάρτηση του:

Μπράβο συγχαρητήρια! Να βλέπω παράλυτους να μην μπορούν να περάσουν γιατί το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο αυτοκίνητα!!! Μαμάδες που δυσκολεύονται με το καρότσι τους και δεν μπορούν να περάσουν και αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο δίπλα από τα αυτοκίνητα!!!!αυτοί που το κάνουν τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουν?!?! (=πεζό-δρόμος) δηλαδή δρόμος για τους πεζούς!!!! Για όσους δεν μπορούν να το κατανοήσουν!

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.