Εξόρμηση στα χριστουγεννιάτικα χωριά – Ζεστό κρασί, γλυκά και εργαστήρια ζωγραφική

Εξόρμηση στα χριστουγεννιάτικα χωριά – Ζεστό κρασί, γλυκά και εργαστήρια ζωγραφική

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι στα πλαίσια λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών στις Πλάτρες, Καλοπαναγιώτη, Κυπερούντα, Αγρό και Κακοπετριά, θα υπάρχουν διαθέσιμα και σε αυξημένη συχνότητα κατά τις ημέρες των εορτών, βιωματικά εργαστήρια για αξιοποίηση από το κοινό.

Συγκεκριμένα, από τις 23/12 και καθημερινά μέχρι και τις 6/1, θα λειτουργούν στις γιορτινές πλατείες εργαστήρια αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής, χειροποίητου κοσμήματος, αφήγησης παραμυθιού, θεάτρου σκιών και χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Τοπικές βιοτεχνίες, θα παροτρύνουν τους επισκέπτες να φτιάξουν και να γευτούν ζεστό κρασί, ζιβανία, μέλι, γλυκά του κουταλιού και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χαρούμενη μουσική, θα πλαισιώνουν την όλη εμπειρία.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.christmasvillages.com.cy και δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE