Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Βυθίστηκε στο πένθος η Λεμεσός - Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους.


Είχε διατελέσει Δήμαρχος Γερμασόγειας από την 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, όταν τον διαδέχθηκε ο νυν Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς.

Σε ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Ανδρέα Γαβριηλίδη.

«Χθες ήσουν μαζί μας στο γραφείο και συζητούσαμε για την κοινή μας αγάπη τον Δήμο Γερμασόγειας. Σήμερα μας αιφνιδίασες πρωινιάτικα ξεκινώντας για το μεγάλο ταξίδι. Εκ μέρους όλων στον Δήμο εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά σου. Ήδη οι σημαίες στον Δήμο κυματίζουν μεσίστιες. Περαιτέρω τιμές θα αποφασιστούν σε έκτακτη συνέδρια του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν. Στο καλό Δήμαρχε. Αιώνια σου η μνήμη», αναφέρει ενδεικτικά ο κ. Ξυδιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE