Κοντά στο μηδέν απόψε η θερμοκρασία - Τι να αναμένουμε στο καιρικό μενού τα Χριστούγεννα

Κοντά στο μηδέν απόψε η θερμοκρασία - Τι να αναμένουμε στο καιρικό μενού τα Χριστούγεννα

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να σημειωθεί ασθενής βροχόπτωση ή χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα υπάρχει ομίχλη και παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και τα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα βόρεια και δυτικά παράλια, στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά θα υπάρχει ομίχλη και παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο, μέρα των Χριστουγέννων και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή για να αυξηθεί το Σάββατο και την Κυριακή αλλά θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε κάτω του κανονικού για την εποχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 22 εκατοστά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE