ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψάχνουν τον οδηγό που παρέσυρε την άτυχη Ανδρούλλα - Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Ψάχνουν τον οδηγό που παρέσυρε την άτυχη Ανδρούλλα - Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Eντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του φερόμενου διαρρήκτη που εκμεταλλευόμενος το περιστατικό θανάτου της 60χρονης Αντρούλλας Παπαχριστοφόρου που την Κυριακή βρήκε αδόκητο θάνατο σε τροχαίο όταν φέρεται να παρασύρθηκε από δύο οχήματα, εισήλθε στην κατοικία της και απέσπασε από αυτήν διάφορα αντικείμενα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου για την διάρρηξη της κατοικίας της 60χρονης στην Κάτω Πάφο ενώ έρευνες διεξάγονται και για τον εντοπισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος που φέρεται να την παρέσυρε.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο γιος της 60χρονης κατήγγειλε την υπόθεση  της διάρρηξης στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, μετέβη στην κατοικία της μητέρας του όπου αντιλήφθηκε πως το παράθυρο της κουζίνας είχε παραβιαστεί ενώ οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν περιουσία, η οποία φαίνεται να εντοπίστηκε κρυμμένη σε παρακείμενο υποστατικό - οικοδομή. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων και Κλοπών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για την συλλογή τεκμηρίων και για περαιτέρω εξετάσεις. Στην οικοδομή που εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία βρέθηκε η τηλεόραση της θανούσας, ο υπολογιστής της , αρώματα και άλλα αντικείμενα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις και για τον εντοπισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος  που φέρεται να παρέσυρε την 60χρονη και να εγκατέλειψε την σκηνή, σύμφωνα με καταγραφή των εικόνων από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος  ηλικίας 44 ετών ήδη τελεί υπό εξαήμερη κράτηση.
 
Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με μαρτυρία αρχικά το θύμα φέρεται να είχε κτυπηθεί από άλλο αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία λείπουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει η 60χρονη καθήμενη επί του δρόμου, αλλά χωρίς να μπορεί να απομακρυνθεί από το δρόμο. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Στην συνέχεια, διήλθε του δρόμου ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος την παρέσυρε με το όχημά του. Ο 44χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγου επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top