Κρατερός Κατσούλης: «Αυτή ήταν η αλήθεια για την αποχώρησή μου από τους Κου Κου»

Κρατερός Κατσούλης: «Αυτή ήταν η αλήθεια για την αποχώρησή μου από τους Κου Κου»

Στο πλατό του “Breakfast@star” βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά και για την απόφασή του να αποχωρήσει πέρυσι από τη Φωλιά των Κου Κου.

«Η ζωή μου άλλαξε άρδην. Για μένα, και το ξέρετε πολύ καλά, αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ κουραστικό και είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Βεβαίως, είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό, οκ, αλλά εμένα μου απαγόρευε να κάνω οτιδήποτε άλλο», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε στη συνέχεια: «Οπότε, κάποια στιγμή δεν ήταν καλό για μένα, δεν αισθανόμουν ωραία. Γιατί μπορεί να πέρναγα ωραία, μπορεί να ήταν μια ωραία εκπομπή, μπορεί να περνάγαμε ωραία, να έχουμε αγαπηθεί πολύ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω θέατρο, δεν μπορούσα να κάνω μυθοπλασία και δεν ήταν καλά. Με εγκλώβιζε αυτό. Αυτή ήταν η αλήθεια».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE