Συγκινημένος ο πρώτος ασθενής post Covid - «Δεν έχει έτσι πράμα, ευχαριστώ όλους στο Eden και τον κ. Χατζηπαντέλα»

Συγκινημένος ο πρώτος ασθενής post Covid - «Δεν έχει έτσι πράμα, ευχαριστώ όλους στο Eden και τον κ. Χατζηπαντέλα»

Εντυπωσιακές από κάθε άποψη είναι οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου.

Τόσο οι χώροι, όσο και η φροντίδα που λαμβάνουν οι ασθενείς θυμίζουν μεγάλα κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος είναι η δεύτερη χώρα μετά τη Γερμανία που δημιουργεί κέντρο αποκατάστασης για post covid ασθενείς.

Ο κύριος Άριστος – ο πρώτος post covid ασθενής – που νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα, μίλησε για την εξαιρετική φροντίδα που λαμβάνει από το ιατρικό προσωπικό του Eden.

«Είναι όλα καταπληκτικά, θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους υπεύθυνους εδώ στο Eden. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χατζηπαντέλα. Δεν έχει έτσι πράμα. Ευχαριστώ ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE