Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους μετά τη σύγκρουση δύο διπλοκαμπίνων

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους μετά τη σύγκρουση δύο διπλοκαμπίνων

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους, που είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης που είχε σημειωθεί σε σημείο του δρόμου στο ύψος της περιοχής Ευρύχου.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, μεταξύ δύο διπλοκάμπινων ημιφορτηγών οχημάτων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ τρεις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, προληπτικά παραλήφθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις.

Τα δύο οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί στο δρόμο έχουν πλέον παραληφθεί από ρυμουλκά, ενώ με τη βοήθεια και μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο δρόμος έχει καθαριστεί και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.