Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Νέος εκδρομικός χώρος στους Τρούλλους - Θα φυτευτούν 600 δασικά φυτά

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η Συμφωνία μεταξύ της Πρεσβείας του Ισραήλ και του Διευθυντή Τμήματος Δασών, ως Προέδρου του Φιλοδασικού Συνδέσμου Κύπρου, για τη δημιουργία εκδρομικού χώρου στην κοινότητα Τρούλλων και φύτευση πέραν των 600 δασικών φυτών.

Το έργο που χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία του Ισραήλ με δωρεά ύψους €35.000, θα υλοποιηθεί σε κρατική δασική γη και συντονιστής θα είναι το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.