Καλοκαίρι έφερε η Σάσα Μπάστα στη 'Φάρμα' - Άναψε φωτιές με το μαγιό της

Καλοκαίρι έφερε η Σάσα Μπάστα στη 'Φάρμα' - Άναψε φωτιές με το μαγιό της

Μια πιο χαλαρή στιγμή στη «Φάρμα», στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου, επέλεξε να έχει η Σάσα Μπάστα.

Ωστόσο, αυτή της η κίνηση… προκάλεσε αναστάτωση τόσο στους συμπαίκτες της, όσο και στους τηλεθεατές.

Το μικροσκοπικό μπικίνι που φόρεσε η τραγουδίστρια και διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 άφηνε… ελάχιστα στη φαντασία.

Έτσι, η Σάσα Μπάστα δέχθηκε αρχικά τα πειράγματα και τα επιφωνήματα από τους συμπαίκτες στη Φάρμα για να απολαύσει στη συνέχεια την ηλιοθεραπεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE