Αλέξης Πάπας - Αθηνά New York: Θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά ο ένας απ’ τον άλλο! Τι συνέβη;

Αλέξης Πάπας - Αθηνά New York: Θα κάνουν Χριστούγεννα μακριά ο ένας απ’ τον άλλο! Τι συνέβη;

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Bachelor

Στο πρόσωπο της Αθηνάς έχει βρει τον έρωτα ο Αλέξης Παππάς, μετά από αρκετούς μήνες και 25 γυναίκες που τον διεκδίκησαν.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «The Bachelor 2», ο Αλέξης Παππάς, ταξίδεψε μέχρι την ειδυλλιακή Σαντορίνη για να ανακοινώσει ποια είναι αυτή που του έκλεψε την καρδιά, αφήνοντας την Άννα Ζένιου από την Κύπρο στην… άκρη!

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE