Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν με τα παιδιά τους σε μια νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ κοινοποίησαν για πρώτη φορά τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της Team Rubicon στο Twitter, οργάνωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Στη φωτογραφία ο Χάρι κρατά τον δύο ετών γιο τους, Άρτσι Χάρισον, ενώ η Μαρκλ σηκώνει ψηλά την έξι μηνών κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Στην κάρτα έχουν συμπεριλάβει την πρώτη φωτογραφία της Λίλιμπετ. "Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο.

Ο Άρτσι μας έκανε "μαμά" και "μπαμπά" και η Λίλι μας έκανε οικογένεια" έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. "Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες - όσων μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται επιδόματα" σημειώνει το ζευγάρι, αναφέροντας την οργάνωση Rubicon και άλλες. Η φωτογραφία είναι του φωτογράφου Αλέξι Λουμπομίρσκι στο σπίτι του Χάρι και της Μαρκλ στη Σάντα Μπάρμπαρα το καλοκαίρι.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

LIVE: Έκλεισαν προσωρινά οι κάλπες - Πότε επαναρχίζει η διαδικασία

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE