Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν με τα παιδιά τους σε μια νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ κοινοποίησαν για πρώτη φορά τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της Team Rubicon στο Twitter, οργάνωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Στη φωτογραφία ο Χάρι κρατά τον δύο ετών γιο τους, Άρτσι Χάρισον, ενώ η Μαρκλ σηκώνει ψηλά την έξι μηνών κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Στην κάρτα έχουν συμπεριλάβει την πρώτη φωτογραφία της Λίλιμπετ. "Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο.

Ο Άρτσι μας έκανε "μαμά" και "μπαμπά" και η Λίλι μας έκανε οικογένεια" έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. "Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες - όσων μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται επιδόματα" σημειώνει το ζευγάρι, αναφέροντας την οργάνωση Rubicon και άλλες. Η φωτογραφία είναι του φωτογράφου Αλέξι Λουμπομίρσκι στο σπίτι του Χάρι και της Μαρκλ στη Σάντα Μπάρμπαρα το καλοκαίρι.

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE