Θετικός στον κορωνοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Θετικός στον κορωνοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «επισκέφτηκε» ο κορωνοϊός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο.


Σε αυτήν αναφέρεται πως «η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, βρέθηκε θετικός στον ιό».

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Βαρθολομαίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Μετά τη θετική διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.