Έστειλε μήνυμα στο «Έχεις Μέσον» γιατί χρειάζεται ψυγείο αφού δεν της απαντούσαν στο ΕΕΕ – Της το αγοράζουμε εμείς (Βίντεο)

Έστειλε μήνυμα στο «Έχεις Μέσον» γιατί χρειάζεται ψυγείο αφού δεν της απαντούσαν στο ΕΕΕ – Της το αγοράζουμε εμείς (Βίντεο)

Γυναίκα λήπτης δημοσίου βοηθήματος, επικοινώνησε απελπισμένη με την εκπομπή «Έχεις Μέσον», ενημερώνοντας την παρουσιάστρια ό, τι προσπαθεί εδώ και μέρες να έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να τους ζητήσει να στείλουν κάποιο να φτιάξει το ψυγείο της, αφού τα χρήματα που παίρνει δεν την φτάνουν για τα απαραίτητα.

Η γυναίκα ενημέρωσε την Νατάσα Ιωάννου ό, τι προσπαθεί το Γραφείο Ευημερίας με το οποίο επικοινώνησε, της ζήτησε μία βεβαίωση από τεχνικό, στην οποία να αναφέρει ότι το ψυγείο της δεν μπορεί να φτιαχτεί, ώστε να της εγκρίνουν έκτακτο επίδομα προκειμένου να αγοράσει καινούργιο.

Η προϊστάμενη του γραφείου επρόκειτο να ενημερώσει τους λειτουργούς του ΕΕΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πρέπει να εγκρίνουν την έκδοση έκτακτου επιδόματος.

Όπως ανέφερε η ίδια, επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά δεν ανταποκρίνονται στα τηλέφωνα, ώστε να μπορέσουν να εξηγηθούν για το διαδικαστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Απελπισμένη αποτάθηκε στην εκπομπή για να μεσολαβήσουν, προκειμένου να παρακαμφθεί η κωλυσιεργία που παρατηρείται.

Ακούγοντας την έκκληση της για βοήθεια, Tothemaonline.com, επικοινώνησε με την εκπομπή, δηλώνοντας την πρόθεση του να προβεί σε αγορά νέου ψυγείου, το οποίο και θα της αποσταλεί στο σπίτι.

Οι συντάκτες της σελίδας, έχουν ήδη επικοινωνήσει με την παραπονούμενη, ώστε να γίνουν οι ανάλογες διευθετήσεις για την παραλαβή του ψυγείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE