Πιάστηκαν στα χέρια έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο 35χρονος

Πιάστηκαν στα χέρια έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο 35χρονος

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβε για συμπλοκή έξω από κλαμπ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 3:45 τα ξημερώματα Χριστουγέννων, μέλη της δύναμης μετέβησαν έξω από νυχτερινό κέντρο, όπου εντόπισαν έναν 35χρονο αλλοδαπό άντρα τραυματισμένο στο πρόσωπο.

Όπως ισχυρίστηκε τον χτύπησαν άλλα πρόσωπα, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα πλευρών.

Εντωμεταξύ, χθες (24/12) βράδυ μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 36 ετών που σύμφωνα με μαρτυρία βρισκόταν στην ίδια παρέα με τον 35χρονο, ενώ όλα φαίνεται ν’ άρχισαν μετά από παρεξήγηση μεταξύ τους.

Ο εν λόγω άνδρας δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού έφερε ελαφριά τραύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE