Ιωάννα Τούνη: Τρελαίνει το διαδίκτυο φιλώντας το άλλο της μισό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Τρελαίνει το διαδίκτυο φιλώντας το άλλο της μισό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιο ερωτευμένη από ποτέ βρίσκουν τα φετινά Χριστούγεννα την Ιωάννα Τούνη! Και αυτό καθώς έχει στο πλευρό της το άλλο της μισό, τον άνθρωπο με τον οποίο δε διστάζει να εκφράσει παντού τον έρωτα της. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και influencer θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ του Σαββάτου. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρυφερό ενσταντανέ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το οποίο και συνόδευσε από μια γλυκιά εξομολόγηση!

«Το άλλο μου ολόκληρο! Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και αληθινούς ανθρώπους γύρω σας…. που σας καταλαβαίνουν, σας αγαπούν και είναι μαζί σας σε όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδρίασε εκτάκτως γύρω στις 18:00 με πέντε ώρες καθυστέρηση, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE