ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» 27χρονο με κλεμμένο όχημα – Πήρε το ξένο αυτοκίνητο και έκανε κύριος τις βόλτες του

«Τσάκωσαν» 27χρονο με κλεμμένο όχημα – Πήρε το ξένο αυτοκίνητο και έκανε κύριος τις βόλτες του

Σοβαρά τροχαία αδικήματα, αλλά και αδικήματα του ποινικού κώδικα εντόπισε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των αυξημένων, παγκύπριων, τροχονομικών της ελέγχων το τελευταίο 24ώρο.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, τα ξημερώματα σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη 27χρονος ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ., μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος σε δρόμο της Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε ο 27χρονος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, ενώ δεν καλυπτόταν από ασφάλεια. Περαιτέρω, στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Επίσης στην κατοχή του 27χρονου, εντοπίστηκαν μετά από σχετική έρευνα, διάφορα αντικείμενα καθώς και κέρματα, συνολικής €63,50, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Από περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με την ιδιοκτησία του οχήματος που οδηγούσε ο 27χρονος, φαίνεται να προκύπτει ότι αυτό είχε κλαπεί μεταξύ των ωρών 9μ.μ. χθες και 1.30π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριάς του, στην Πάφο.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας και η Τροχαία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top