Θλίψη ΠτΔ για τον χαμό του Κάρολου Παπούλια: «Υπήρξε ένας σταθερός φίλος της Κύπρου»

Θλίψη ΠτΔ για τον χαμό του Κάρολου Παπούλια: «Υπήρξε ένας σταθερός φίλος της Κύπρου»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ένας σταθερός φίλος της Κύπρου και υποστηρικτής των δικαίων της. Μας θλίβει όλους η είδηση του θανάτου του. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του», έγραψε ο ΠτΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.