ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 49χρονη για διαδικτυακή απάτη

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 49χρονη για διαδικτυακή απάτη

Στη σύλληψη 49χρονης κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, απάτης συνδεόμενης με συστήματα πληροφοριών, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου 2021, από κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 49χρονοης, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον της δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα σήμερα η 49χρονη, συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE