ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 49χρονη για διαδικτυακή απάτη

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 49χρονη για διαδικτυακή απάτη

Στη σύλληψη 49χρονης κατοίκου Πάφου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, απάτης συνδεόμενης με συστήματα πληροφοριών, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου 2021, από κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου, 2021, άγνωστοι μετέφεραν από τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε άγνωστο λογαριασμό χρηματικό ποσό ύψους €28,000.

Επίσης, σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, οι άγνωστοι αποπειράθηκαν να μεταφέρουν από τον λογαριασμό του παραπονούμενου, χρηματικό ποσό ύψους πέραν των €4.500, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 49χρονοης, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον της δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα σήμερα η 49χρονη, συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE