ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πατριός κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αδελφές στο Παραλίμνι - Ο πατέρας τους κατέθεσε εναντίον τους

Πατριός κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αδελφές στο Παραλίμνι - Ο πατέρας τους κατέθεσε εναντίον τους

Αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στο Παραλίμνι που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατριό τους.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος πατριός, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε τριάμισι χρόνια φυλάκισης σε κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και συγκεκριμένα σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών της συζύγου του.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας των κοριτσιών, οι οποίες κατέθεσαν ενώπιον του Δικαστηρίου τα όσα βίωσαν στο σπίτι τους κατά τα έτη 2018 – 2020. Η πρώτη κατηγορούμενη κατά τον επίδικο χρόνο ήταν 13 χρόνων. Ο 43χρονος πατριός της κρίθηκε ένοχος ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της και ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Η δεύτερη κατηγορούμενη ήταν 15 χρόνων κατά τον επίδικο χρόνο. Και γι’ αυτήν ο πατριός της κρίθηκε ένοχος ότι σε δύο περιπτώσεις την κακοποίησε σεξουαλικά, προβαίνοντας σε διάφορες αποτρόπαιες πράξεις.

Παράδοξο ωστόσο είναι το γεγονός ότι ο βιολογικός πατέρας των δύο κοριτσιών κατέθεσε στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Όπως είχε αναφέρει κατά τη δικαστική διαδικασία οι δύο ανήλικες κόρες του, του εκμυστηρεύτηκαν ότι η καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία εναντίον του πατριού τους ήταν ψευδής και ότι τον κατήγγειλαν για να τον εκδικηθούν και να τον διώξουν από το σπίτι τους. Ισχυρισμοί που δεν άργησαν να καταρρεύσουν στην αντεξέτασή του, καθώς διαφάνηκε ότι ο μάρτυρας έλεγε ψέματα στο δικαστήριο, γι’ αυτό κρίθηκε αναξιόπιστος και η μαρτυρία του απορρίφθηκε στο σύνολό της. Οι παραπονούμενες από την άλλη κρίθηκαν αξιόπιστες και οι μαρτυρίες τους έγιναν αποδεκτές από το δικαστήριο.

Κατά την επιβολή ποινής στον 43χρονο η Δικαστής εξέφρασε τον αποτροπιασμό του δικαστηρίου για τις πράξεις του κατηγορουμένου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top